us

Budak kecik cirit birit

Kesian budak kecik mama...dah baper hari cirit birit...tp Alhamdulillah ank mama sangat behave. Tak ada pulak meragam. Hari ini dah 8 kali berak.

Sempena cuti Awal muharram ni, saja bawak Marissa jalan2 pergi PD. Pergi sekejap je. Dekat pukul 2 petang baru gerak, pukul 5 petang dah gerak balik dari sana.

Sampao rumah pukul 6, Marissa masih berak2. Malam ni dalam sejarah, Marissa meragam nak dengan mama je. Dengan ayah pun nangis2. Kesian anak mama. Sedihnya hati mama sayang.

Harap2 esok dah ok. Kalau tak Mama kena cuti. Tak sampai hati nak hantar rumah ummi (pengasuh) time2 dia tak sihat ni =(. Cepat2 sihat ye sayang.

Oklah. Nak sambung men'google' petua rawat cirit birit untuk baby...sleep tight wahai Marissa Nur Husna..luv u ♥♡♥.

Walau pun tak meragam masa jalan2, tapi budak kecik agak tak bermaya. Tengok kamera pun tak larat nk senyum dah. Maklumlah dah 3 hari cirit birit. Sekali sekala tetap tersenyum. U r a good girl sayang!!!


1 comment: