us

Kembali bernafas!!!

Assalamualaikum.

Fuh..fuh...berhabuk hokay...
Hahahahaha
Memang 2,3 bulan kebelakangan ni adalah bulan tak cukup nafas
Kadang2 rasa macam nak mintak nyawa...

Apa2 pun thank you ALLAH kerana semuanya telah berakhir
ALHAMDULILLAH...urusan belajar dah pun selesai semalam
Memang agak hilang nafas kat situ
Bayangkan 17 januari 2013 ada dua paper pagi dan petang
Pagi paper OS dan petang network security
Esoknya pulak paper ethics....
Memang rasa nak muntah kali ni mengadap buku
Finally subjek ethic ai hanya pandang2 sepintas lalu je semua notes
18 januari 2013 maka berakhirlah perang otak ai
Untuk pertama kalinya dalam sejarah hidup part ni ai ada tinggalkan exam hall awal...hehehehe....

Sem ni agak mencabar sebenarnya
Employee + student = tough
Employee + student + wife = extra tough
Employee + student + wife + mama wth 1 dotter = extravaganza tough
Pasrah o_O

After all...
Kira dah legalah part study untuk 2 bulan ni
Dah boleh fokus betul2 pada kerja dan famili
Kesian husband dan budak kecik ai
Selalu sangat menjadi suami dan anak terabai...hahaha
Thank you to both of u for being very supportive and understanding...lebiu lah...♥♥♥

Si kecik ai plak macam tau2 je ai dah take over tugas menjaga dia..
Malam ni jugak dia balas dendam dari kul 4 pagi td bangkit...
Alahai anak...time dgn ayah xde lah plak bangun tanak tido2 dah kan...(kalau ada pun mesti mama x sedar...huhuhu)
Takper...sebab comel mama ok je...hehehe

Lepas ni akan dipenuhi dgn aktiviti kerja dan berfoya2 dgn cinta ati beta...hahaha...
Alamak si kecik dah test vokal
Jom layan dia dulu..
Assalamualaikum...

Gambar sekadar hiasan...si kecik bersama 'Lambunggini'


1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete